Voor kandidaten

Onze manier van werken

BRC-IT is volledig gespecialiseerd in banen voor software ontwikkelaars.

Maatwerk op basis van zorgvuldige selectie en informatie. Kwaliteit staat bij ons voorop! Wij zorgen altijd voor de perfecte match tussen de ontwikkelaar en organisatie!

Kennismaking

We beginnen met een kennismaking, dit kan persoonlijk, via skype of natuurlijk telefonisch. Wij zijn niet gebonden aan vaste werktijden dus jij kunt zelf de dag en het tijdstip bepalen. In dit gesprek zullen wij ons volledig focussen op jouw wensen en ambities. Door onze jarenlange ervaring en de bijbehorende successen in de recruitment weten wij waar we ons op moeten focussen.

Opportunities

Na het kennismakingsgesprek zullen wij de juiste match voor jou gaan zoeken en met een aantal passende opportunities komen. Deze gaan we samen uitvoerig bespreken en dan zorgen wij ervoor dat jij jouw eerste kennismakingsgesprekken kunt gaan voeren.

Begeleiding

Na de kennismakingsgesprekken zullen er meer rondes volgen. Wij zullen jou tijdens dit traject volledig adviseren en ondersteunen en natuurlijk intensief contact houden met de bedrijven. Mocht het nodig zijn kunnen wij tevens jouw salarisonderhandeling uit handen nemen.

Na dit traject zijn we er zeker van dat we jou kunnen feliciteren met een nieuwe baan!