.NET Developer in Utrecht

Utrecht | 3 tot 10 jaar ervaring | .NET Development

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en haal jij je energie uit het realiseren van softwareprojecten in teamverband? Is het ontwikkelen van applicaties jouw specialiteit? Denk je in oplossingen en wil je deze innovatieve oplossingen in samenwerking met een team en de klant ten uitvoer brengen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Skills: .NET, C#, MVC, SQLserver

Functieomschrijving

Als .NET developer bij ons ben je bezig met de laatste technieken van softwareontwikkeling en de modernste softwaretooling van Microsoft. Je realiseert in multidisciplinair teamverband innovatieve oplossingen voor onze klanten. Je bent op deze wijze diepgaand betrokken bij de verdere groei van ons als softwareleverancier. Jij bent een enthousiaste software developer die gewend is om in teamverband te werken en weet waar het in de wereld van software development om draait. Je begrijpt dat de software die wij maken van grote waarde is voor onze klanten en dat zij te allen tijde voorop willen lopen. Daarom heb je de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je begrijpt de verschillende belangen die er in projecten kunnen spelen. Je houdt van een grote mate van zelfstandigheid en wilt resultaten laten zien. Je vindt het prettig om resultaat gedreven te werken, bent ambitieus en hebt een ondernemende instelling.

Bedrijfscultuur

- Voor wie werken wij?
Verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders maar ook medische adviesbureaus gebruiken onze softwareoplossingen. Met deze oplossingen administreren zij hun polissen, contracten en dossiers, voeren zij diverse processen uit, genereren rapportages en communiceren ze met hun klanten.

Gevraagd wordt:

Wij zoeken een fulltime software developer met een door opleiding en/of door ervaring verkregen HBO of academisch werk- en denkniveau. Je hebt kennis en ervaring met het ontwikkelen in .NET, C#, MVC en SQLserver. Je houdt jezelf op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van softwarearchitectuur, ontwikkeling en technologie.

Geboden wordt:

We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. Naast de prettige werkomgeving bieden wij onze medewerkers een marktconform salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Contact

Telefoonnummer: 085-0479110 Mail: info@brc-it.nl

Heb je vragen, bel of mail:

    Ik heb een vraag over, of ik wil solliciteren bij:
    Naam
    E-mailadres
    CV uploaden
    Vraag