Mid-Lance .NET Developer in Utrecht

Utrecht | 5 tot 10 jaar ervaring | .NET Development

Wil je net zoveel verdienen als een Freelancer, maar niet de lasten? Als Senior Microsoft .NET ontwikkelaar realiseer je maatwerk software en toepassingen binnen multidisciplinaire teams.

Skills: .NET, C#, ASP.NET, MVC, WCF, WPF, Angular, jQuery

Functieomschrijving

Als senior Microsoft .NET ontwikkelaar realiseer je maatwerk software en toepassingen binnen multidisciplinaire teams. Je wordt gedetacheerd bij een opdrachtgever naar keuze en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Je levert een structurele bijdrage aan oplossingen en overbrugt de kloof tussen business en maatwerk. Met jouw vaardigheden help je onze opdrachtgevers slimmer en beter te werken en ze zo écht te helpen om vooruit te blijven.

Bedrijfscultuur

Zoek je een organisatie die persoonlijk en betrokken is? Een organisatie die jouw ontwikkeling als software developer voorop stelt? Vind je het leuk de kans te krijgen om bij te dragen aan een flinke, maar bovenal kwalitatieve, groei van onze organisatie? En zoek je de vrijheid en flexibiliteit van het ondernemerschap, en wil je daar dan ook naar worden beloond? Dan ben je bij ons op de juiste plaats!

Gevraagd wordt:

Je hebt een HBO of academisch werk- en denkniveau
Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie
Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert zelfstandig maatwerk software oplossingen
Je beheerst de meest voorname Microsoft ontwikkeltalen, -omgevingen en backendsystemen,waaronder C# .NET, ASP.NET, Microsoft Visual Studio en SQL Server
Bij voorkeur beheers je de op dit moment meest gebruikte ontwikkelmethodieken, -talen enframeworks, waaronder Entity Framework, MVC, WPF, WCF, Angular, jQuery en SCRUM
Je bezit over gezonde communicatieve en sociale vaardigheden
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
Het is een pré, maar geen must, als je in staat bent kansen te signaleren en mogelijkheden aan te brengen voor nieuwe opdrachten

Geboden wordt:

Wij bieden een uitstekend loopbaanperspectief en uitdagende opdrachten met een grote mate van zelfstandigheid. Je komt te werken in een ondernemende organisatie met korte communicatielijnen, een professionele backoffice en gedreven collega’s.

Bij indiensttreding krijg je direct een vast contract voor onbepaalde tijd waarbij je een salaris geniet dat fors hoger is dan marktconform gewoon is; je verdient namelijk 70 procent van wat wij de klant factureren. Je bent daarbij tevens verzekerd van een vast basissalaris.

Bij ons heb je tevens inspraak in de opdrachten die je wilt doen en wordt je niet zomaar ergens geplaatst, zoals bij de meeste detacheerders gebruikelijk is. Dat betekent dat je veel vrijheid geniet en mag bepalen bij welke opdrachtgever je graag wilt werken en hoelang je aan een opdracht werkt.

Verder bieden wij flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden die je naar eigen wens mag inrichten:

Collectieve ziektekostenverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (waaronder WIA)
30 vakantiedagen per kalenderjaar vrij in te vullen, extra vakantiedagen opnemen is mogelijk
Collectieve en op maat opleidingen en trainingen, bezoek aan vak-gerelateerde events
Onkostenvergoeding voor laptop, telefoon en vakliteratuur
Abonnementen op diverse ontwikkelplatformen en softwaresystemen

Contact

Telefoonnummer: 085-0479110 Mail: info@brc-it.nl

Heb je vragen, bel of mail:

    Ik heb een vraag over, of ik wil solliciteren bij:
    Naam
    E-mailadres
    CV uploaden
    Vraag