.NET Developer in Montfoort

Utrecht | 1 tot 10 jaar ervaring | .NET Development

We zijn op zoek naar een zelfstandige professionele engineer met uitstekende kennis van .Net en MS SQL. Ervaring met MVC, ASP .NET, complexe t-SQL queries en test-driven development.

Skills: C#, MS SQL, MVC, ASP.NET, t-SQL, Test-driven development

Functieomschrijving

Het door ons ontwikkelde systeem is het backend systeem waar meerdere applicaties mee koppelen: Functies voor afrekenen, kortingsacties, loyalty, voorraadbeheer en automatisch herbevoorraden, betaaldiensten, PDA, BI-dashboard, financiële exports, webshop, kiosk en apps. Het is ontwikkeld in .Net (voornamelijk C# met deels VB NET) en werkt met databases gebaseerd op MS SQL. Voor snel zoeken en vinden gebruiken we Azure Search.

Binnen het Ontwikkelteam zijn we bezig om grote stappen te maken: de overgang van TFS naar VSTS / GIT en de introductie van Scrum met als uiteindelijke doel Continuous Delivery.

Als software engineer werk je mee aan het onderhouden en doorontwikkelen van bovenstaande systemen. Niet alleen door het realiseren van klantwensen maar ook door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf is een leidende retail automatiseerder in ons land. We leveren en onderhouden innovatieve IT oplossingen. Recente innovatie is ons nieuwste online en realtime omnichannel retail platform. Internet schept nieuwe kansen voor retailers, en wij bieden daarvoor de automatisering. Denk aan webshops die zijn geïntegreerd met de winkelvloer, instore kiosks waarmee de long tail op de winkelvloer beschikbaar wordt gesteld, mobiele webkassa’s, apps en Youtube narrowcasting.

De software wordt door ons zelf ontwikkeld en onderhouden. We vertalen nieuwe technologie naar voordelen voor winkelbedrijven. Daarbij luisteren we goed naar onze klanten, maar schromen ook niet om zelf een visie te vormen en op de muziek vooruit te lopen. Naast innovatieve producten blinken we uit in uitstekende service.

Onze software is gecertificeerd voor ISAE 3402 type 1, ISO 27001 en door de Belastingdienst. Onze Klantenservice is als enige in de branche ITO gecertificeerd. We hebben business consultants in dienst voor grote projecten en field engineers om storingen te plekke op te lossen. Het bedrijf bestaat al 28 jaar en staat er financieel gezond voor. We werken met circa 65 getalenteerde professionals.

We bieden een enthousiaste en professionele werkomgeving boordevol dynamiek, ondernemersgeest en innovatie. Doorgroei mogelijkheden zijn er volop bij Valk Solutions. We zoeken harde werkers met een grote gedrevenheid om goed werk te leveren.

Gevraagd wordt:

We zijn op zoek naar een zelfstandige professionele engineer met uitstekende kennis van .Net en MS SQL. Ervaring met MVC, ASP .NET, complexe t-SQL queries en test-driven development kunnen we goed gebruiken. Kennis en ervaring met VSTS / GIT en kennis van de retailmarkt is een pré.

We zoeken gedreven mensen die snel in staat zijn om een probleem te vertalen naar een oplossing. Trust en Transparancy zijn belangrijke voorwaarden voor Agile werken, samenwerken en communicatie zijn dus competenties die je bezit. We zoeken bij voorkeur iemand met een HBO/WO diploma.

Geboden wordt:

Marktconform pakket van arbeidsvoorwaarden afhankelijk van kennis en ervaring.

Contact

Telefoonnummer: 085-0479110 Mail: info@brc-it.nl

Heb je vragen, bel of mail:

    Ik heb een vraag over, of ik wil solliciteren bij:
    Naam
    E-mailadres
    CV uploaden
    Vraag