.NET Consultant

Utrecht | 0 tot 10 jaar ervaring | .NET Development

Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 100 vakmensen in Nederland zijn wij een toonaangevende applicatieontwikkelaar op het Microsoft Azure platform. Wij ontwikkelden als eerste Nederlandse partner applicaties in deze technologie. Kom jij ons versterken?

Skills: C#, ASP.NET, HTML5, Json, SQL Server, Azure

Functieomschrijving

Als .NET Developer ben jij tijdens projecten in een multidisciplinair team de technische man / vrouw. Met inzet en passie ben je samen met jouw team belangrijk. Dit wordt gewaardeerd en natuurlijk ook door de opdrachtgever. Je teamleden zijn net zo gemotiveerd en intelligent als jij bent. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande software waar je na afronding trots op kunt zijn.

Wij zijn de eerste Nederlandse Microsoft Cloud Accelerate Partner op het Azure platform en kiest nadrukkelijk voor de nieuwste technologie├źn.
.NET Framework 4.6/Core
C#, ASP.NET in combinatie met HTML5, Json en SQL Server
Visual Studio 2015
Visual Studio Team Services i.c.m. Git
Microsoft Azure
AGILE projectmethodieken zoals SCRUM

Bedrijfscultuur

Utrecht is een groeiend regiokantoor en net als kantoor Rotterdam en Amsterdam succesvol. Dit bewijzen we door constant nieuwe klanten enthousiast te maken. We zijn strategisch partner op het gebied van softwareontwikkeling voor succesvolle middenkader bedrijven. Je kunt hierbij denken aan: VION Food Group, Van Rijsingen Groep, MedicInfo en ook Interpolis/Achmea.

Gevraagd wordt:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO+ of academisch werk en denk niveau. Je hebt minimaal een jaar ervaring met werken binnen verschillende rollen in software ontwikkeling en professionele ervaring in werken met .NET. Verder ben je flexibel en heb je een echte consultancy mentaliteit.

Geboden wordt:

Als .NET Developer ben jij tijdens projecten in een multidisciplinair team de technische man / vrouw. Met inzet en passie ben je samen met jouw team belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door ons en natuurlijk ook door de opdrachtgever. Je teamleden zijn net zo gemotiveerd en intelligent als jij bent. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande software waar je na afronding trots op kunt zijn.

Contact

Telefoonnummer: 085-0479110 Mail: info@brc-it.nl

Heb je vragen, bel of mail:

    Ik heb een vraag over, of ik wil solliciteren bij:
    Naam
    E-mailadres
    CV uploaden
    Vraag